söndag 24 januari 2010

"Korvgryta med ris och spenatsallad".

Snabbt och gott!!!!!
Idag till lunch hjälptes jag och Monika åt.
Jag gjorde korvgrytan och ris medan min gumma gjorde sallad.

Här skär Monika spenat till salladen


Här kommer receptet:

Korvgryta

600g kycklingkorv
2 lök
2 msk Hackad persilja fryst
2 msk Smör för stekning
4 msk Tomatpuré
3 msk Creme Fraiche
Grovmalen svartpeppar
Salt
Vatten

Stek löken och kycklingkorven, salta, peppra.
Tillsätt tomatpuré och stek en stund.
Tillsätt vatten och låt puttra en stund.
Tillsätt persilja och Cremé Fraiche.
Blanda väl och låt puttra ytterligare en stund.

Spenat sallad.

Spenatblad färska
Gurka
Tomater
Rödlök
Olivolja
Citronpeppar

Skär spenaten i mindre bitar. Gör samma sak med gurka, tomater och rödlök.
Tillsätt olivoljan och citronpeppar. Blanda väl och servera i en vacker salladsskål.

Korvgrytan och salladen serveras ihop med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar